Imnuri de slavă pentru ARUNACHALA  SIVA Maximize

Imnuri de slavă pentru ARUNACHALA SIVA

 

 

Compuse de Ramana Maharshi

Traduse și comentate de Dr. T.M.P. Mahadevan

More details

18,00 lei

  Unii devoți l-au rugat pe Ramana Maharshi să compună un cântec prin care lumea să îi recunoască ca fiind discipolii lui. La acel moment cererea lor nu a primit răspuns. Într-o zi, în timp ce Ramana înconjura muntele sfânt Arunachala, împreună cu unii discipoli, fiind într-o stare extatică, a început în mod spontan să compună un imn ce va deveni apoi imnul reprezentativ al discipolilor lui Ramana Maharshi, numit Arunachala Aksharamanamalai și care este de departe cel mai popular imn compus de Ramana.

  Artur Osborne spunea despre Aksharamanamalai: „Reprezintă cel mai iluminator simbolism al iubirii și unității mistice dintre Dumnezeu și sufletul ființei umane, și se numără printre cele mai profunde și emoționante poeme din toate limbile existente.” Comentariile Doctorului T.M.P. Mahadevan ne sunt de un imens ajutor pentru înțelegerea textelor: Arunachala Aksharamanamalai și Arunachala Pancharatnam.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Imnuri de slavă pentru ARUNACHALA  SIVA

Imnuri de slavă pentru ARUNACHALA SIVA

 

 

Compuse de Ramana Maharshi

Traduse și comentate de Dr. T.M.P. Mahadevan

Scrieți-vă părerea

4 alte produse din aceași categorie:

Imnuri de slavă pentru ARUNACHALA SIVA <p style="text-align: justify;">  Unii devoți l-au rugat pe Ramana Maharshi să compună un cântec prin care lumea să îi recunoască ca fiind discipolii lui. La acel moment cererea lor nu a primit răspuns. Într-o zi, în timp ce Ramana înconjura muntele sfânt Arunachala, împreună cu unii discipoli, fiind într-o stare extatică, a început în mod spontan să compună un imn ce va deveni apoi imnul reprezentativ al discipolilor lui Ramana Maharshi, numit Arunachala Aksharamanamalai și care este de departe cel mai popular imn compus de Ramana.</p> <p style="text-align: justify;">  Artur Osborne spunea despre Aksharamanamalai: „Reprezintă cel mai iluminator simbolism al iubirii și unității mistice dintre Dumnezeu și sufletul ființei umane, și se numără printre cele mai profunde și emoționante poeme din toate limbile existente.” Comentariile Doctorului T.M.P. Mahadevan ne sunt de un imens ajutor pentru înțelegerea textelor: Arunachala Aksharamanamalai și Arunachala Pancharatnam.</p>
18,00 lei