ORGASMUL - MODALITATI PRACTICE PENTRU O VIATA DE CUPLU FERICITA - DUMITRU AUREL Maximize

ORGASMUL - MODALITATI PRACTICE PENTRU O VIATA DE CUPLU FERICITA - DUMITRU AUREL

MODALITĂȚI PRACTICE PENTRU O VIAȚĂ DE CUPLU FERICITĂ

More details

22,00 lei

Erosul adâncește relația dintre cei care se iubesc, astfel încât ei pot experimenta orgas­mul în interiorul ființei lor, ca şi o sursă in­epuizabilă de energie. Energia sexuală este cea care dă iubirii farmecul și visele divine.

Din punct de vedere moral, trebuie să recunoaștem că această dorință a bărbatu­lui și a femeii de îmbrățișare, sărut, apro­piere, atingere, mângâiere și contact sexu­al, nu este vicioasă sau suspicioasă, ci este o dorință fiziologică, o dorință de hrănire, este ceva firesc și necesar. Omul are nevoie de hrană sexuală tot așa cum are nevoie şi de hrană fizică. O viață complet împlinitoa­re nu poate fi trăită fără acestea.
Cartea de față își propune să vă facă cunoscute, ori să vă reamintească une­le informații ce vă pot ajuta să aveți o viață sexuală sănătoasă, să aveţi par­te de fericire și de armonie în relaţia de cuplu, alături de ființa pe care o iubiți.

 

Cuprins

CAPITOLUL 1 - Ce este orgasmul?....7

 

CAPITOLUL 2 - Vindecarea sexuală.....13

 

CAPITOLUL 3 - Favorizează fantasmele atingerea orgasmul?.....21

 

CAPITOLUL 4 - Despre orgasm....25

 

CAPITOLUL 5 - Modalități de trezire a dorinței sexuale.....57

 

CAPITOLUL 6 - Orgasmele la femeie.....69

 

CAPITOLUL 7 - Orgasmele masculine.....93

 

CAPITOLUL 8 - Sfaturi pentru el și ea............107

 

CAPITOLUL 9 - Reprimarea sexualității-boala majo­ră a societății moderne...123

 

CAPITOLUL 10 - Orgasmul controlat şi spiritualitatea....137

 

Publicații Editura Infinit..........188

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

ORGASMUL - MODALITATI PRACTICE PENTRU O VIATA DE CUPLU FERICITA - DUMITRU AUREL

ORGASMUL - MODALITATI PRACTICE PENTRU O VIATA DE CUPLU FERICITA - DUMITRU AUREL

MODALITĂȚI PRACTICE PENTRU O VIAȚĂ DE CUPLU FERICITĂ

Scrieți-vă părerea

ORGASMUL - MODALITATI PRACTICE PENTRU O VIATA DE CUPLU FERICITA - DUMITRU AUREL <p>Erosul adâncește relația dintre cei care se iubesc, astfel încât ei pot experimenta orgas­mul în interiorul ființei lor, ca şi o sursă in­epuizabilă de energie. Energia sexuală este cea care dă iubirii farmecul și visele divine.</p> <p>Din punct de vedere moral, trebuie să recunoaștem că această dorință a bărbatu­lui și a femeii de îmbrățișare, sărut, apro­piere, atingere, mângâiere și contact sexu­al, nu este vicioasă sau suspicioasă, ci este o dorință fiziologică, o dorință de hrănire, este ceva firesc și necesar. Omul are nevoie de hrană sexuală tot așa cum are nevoie şi de hrană fizică. O viață complet împlinitoa­re nu poate fi trăită fără acestea.<br />Cartea de față își propune să vă facă cunoscute, ori să vă reamintească une­le informații ce vă pot ajuta să aveți o viață sexuală sănătoasă, să aveţi par­te de fericire și de armonie în relaţia de cuplu, alături de ființa pe care o iubiți.</p> <p> </p> <p>Cuprins</p> <p>CAPITOLUL 1 - Ce este orgasmul?....7</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 2 - Vindecarea sexuală.....13</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 3 - Favorizează fantasmele atingerea orgasmul?.....21</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 4 - Despre orgasm....25</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 5 - Modalități de trezire a dorinței sexuale.....57</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 6 - Orgasmele la femeie.....69</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 7 - Orgasmele masculine.....93</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 8 - Sfaturi pentru el și ea............107</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 9 - Reprimarea sexualității-boala majo­ră a societății moderne...123</p> <p> </p> <p>CAPITOLUL 10 - Orgasmul controlat şi spiritualitatea....137</p> <p> </p> <p>Publicații Editura Infinit..........188</p>
22,00 lei