Reduceri!

Sinele suprior acum – William Buhlman

30.00 lei

Categorie:

Descriere

Sinele suprior acum – William Buhlman, reprezintă un ghid modern pentru transformarea personală, rapidă.

Sinele superior, acum! este o afirmație foarte puternică ce facilitează obținerea rapidă a eliberării spirituale.

Veți cerceta latura nevăzută a existenței noastre, evoluția continuă a sufletului după moarte și metode de navigare în realități sensibile la puterea gândului.

Veți experimenta o varietate de tehnici care vă oferă oportunitatea de a trece cu măiestrie dincolo de influențele limitatoare ale dimensiunilor dense, structurate pe conceptul de formă.

Veți învăța cum să deveniți un ghid pentru cei care realizează tranziția către lumea de dincolo și cum să procedați pentru ca aceasta să se producă ușor și conștient, determinând, în final, revelarea naturii ultime și nepieritoare a sinelui superior al celui ghidat.

 

În cadrul faimosului Institut Monroe, William Buhlman, autor al cărții Aventuri dincolo de limitele corpului fizic, predă și coordonează seminarii referitoare la explorarea conștiinței, la viața de dincolo și la trezirea spirituală autentică.

Mesajul său este următorul: Noi suntem ființe puternice, nemuritoare, înzestrate cu abilitatea de a modela realitatea actuală pentru o călătorie reușită în viața de dincolo!

Sinele suprior acum – William Buhlman, editura Infinit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.