Sale!

Aventuri în viața de dincolo de William Buhlman

Prețul inițial a fost: 31.00 lei.Prețul curent este: 29.00 lei.

Categorie:

Aventuri în viața de dincolo de William Buhlman, este o călătorie de trezire spirituală puternică, o misiune îndrăzneață ce ne oferă răspunsuri și revelații.

După ce a fost diagnosticat cu cancer, William Buhlman, autor al Aventuri dincolo de limitele corpului fizic, a urmărit să obțină răspunsuri la misterele existenței noastre după așa zisa moarte.

Confruntându-se cu propria sa mortalitate, el a avut intuiții profunde despre ceea ce se află dincolo de corpul nostru fizic.

Revelațiile din această carte pot fi o bază solidă pentru călătoria noastră în viața urmatoare.

Autorul relatează propriile sale experiențe extracorpo-rale și vise lucide, prin intermediul unui personaj fictiv, denumit Frank Brooks.

Descoperirile sale sunt surprinzătoare, însă întotdeauna au un mesaj clar și evident: noi suntem ființe spirituale, puternice și chiar dacă nu suntem conștienți de acest lucru, noi ne modelăm propria realitate prin modul în care gândim și acționăm.

În tocmai cu natura gândurilor și acțiunilor noastre noi suntem ceea ce suntem în prezent și vom deveni în viitor.

Scopul acestei cărți este de a ne pregăti pentru multitudinea planurilor subtile pe care le vom experimenta și de a înțelege procesul rezonator universal ce ne determină să devenim creatorii propriului nostru destin sau ai propriei noastre realități.

Aventuri in viata de dincolo de William Buhlman, editura Infinit.