Reduceri!

Dinamica planului astral – Robert Bruce

33.00 lei

Categorie:

Descriere

Dinamica planului astral – Robert Bruce, ne oferă aici tot ceea ce este nevoie pentru a înţelege şi a putea experimenta călătorii în afara trupului.

Ţi-ai dorit vreodată să zbori, să mergi prin ziduri, să călătoreşti în afara spaţiului, să explorezi planete şi tărâmuri exotice, să-ţi vizitezi prietenii şi pe cei dragi, să experimentezi dimensiunile spirituale sau, poate, doar să ai aventuri pline de suspans dincolo de limita corpului tău fizic?

Dacă da, cartea de faţă ţi se adresează!

Dinamica planului astral – Robert Bruce, ne oferă tehnici novatoare despre cum să lucrezi cu sinele tău superior, cum să-ţi dezvolţi centrii energetici.

Cum să ieşi din trup, să navighezi în planul astral şi mental şi cum să revii în siguranţă cu amintiri clare despre captivantele aventuri experimentate în afara trupului.
.

Fragment din, Dinamica planului astral – Robert Bruce, editura Infinit:

„ Introducere la Dinamica planului astral – Robert Bruce:

Planurile subtile ale universului există peste tot în jurul nostru, dar prea puţini oameni sunt conştienţi de existenţa lor sau le experimentează, chiar dacă ei cred cu adevărat că ele există.

Prin lecturarea acestei cărţi, dumneavoastră faceţi un mare pas înainte înspre măreţia acestei realităţi. Noile tehnici, idei şi procedee oferite în cadrul acestei noi ediţii sunt eficiente şi uşor de aplicat.

Cartea oferă un set puternic de instrumente şi de idei menite să pună în lumină experienţele extracorporale (EEC).

Acest lucru face ca experienţele de acest gen să devină mult mai accesibile şi mai la îndemână decât până acum.

Ghidarea oferită în cadrul acestei lucrări se bazează în special pe experienţa mea personală.

Încă de la vârsta de patru ani, am avut parte de nenumărate experienţe de tip EEC, iar în prezent promovez o abordare foarte prietenoasă a acestui subiect.

Aceasta mi-a oferit o înţelegere profundă asupra teoriei şi a practicării acestui gen de experienţe.

Mi-am dat seama cât de puţine lucruri ştim despre experienţele EEC şi despre alte dimensiuni ale realităţii.

O mare parte a acestui deficit provine din abordarea noastră liniară, 3-D
asupra oricărui lucru, precum şi din efectele pe care ea le are asupra
credinţelor şi convingerilor noastre.

Această abordare funcţionează şi este valabilă în cadrul universului fizic, însă eşuează lamentabil odată ce pătrundem în dimensiunile 4-D şi chiar dincolo de ele.

Şi mai importante decât tehnicile îmbunătăţite sunt noile idei prezentate în cadrul acestei noi ediţii a „Dinamicii planului astral”.

Efectul fragmentării mentale este, de exemplu, cu adevărat copleşitor. Acesta dă o explicaţie uneori cu adevărat uimitoare fenomenelor EEC.

De asemenea explică şi motivul pentru care experienţele EEC par să fie atât de dificil de indus, când de fapt acest lucru este făcut de toată lumea.

Pe scurt, în timpul unei experienţe de tip EEC, mintea se divizează în copii care operează simultan – corp fizic/minte fizică, corp proiectat/minte proiectată şi corp astral/minte astrală.

Acest grad de complexitate cauzează multe probleme în timpul reintegrării, atunci când corpul fizic/mintea fizică se trezesc, iar trei fracţiuni separate pentru aceeaşi perioadă de timp ale memoriei trebuie să formeze din nou o aceeaşi memorie unică (de la începutul experienței).

Credinţele comune, procesele memoriei, precum şi sinele vostru superior au mult de-a face cu memoria rezultantă sau cu absenţa acesteia.

Înţelegerea acestui concept, precum şi modalităţile de abordare ale acestuia, sunt vitale în vederea experimentării pline de succes a unei experienţe de tip EEC.

Fără amintirea unei experienţe EEC, aceasta nici nu s-ar fi petrecut.

Este foarte simplu pentru oricine să îşi inducă o experienţă de tip EEC sau să viseze lucid, însă doar un set de condiţii foarte clare fac posibilă amintirea unei astfel de experienţe.

Există o ocazie magică de a vă aminti cu succes o experienţă EEC. Această fereastră apare pentru o scurtă perioadă în momentul în care vă treziţi, câtă vreme conştiinţa voastră baleiază încă între starea de somn şi starea de veghe.

Secretul constă în înţelegerea şi în utilizarea acestei stări intermediare.

Importanţa experienţelor EEC şi a viselor lucide devine foarte evidentă atunci când luaţi în considerare felul în care aceste stări vă aduc mai aproape de aspectele voastre spirituale superioare.

Este cunoscut de exemplu, faptul că problemele de vedere din timpul unei experienţe EEC pot fi remediate imediat prin utilizarea comenzii „Mai multă lumină!” sau „Mai multă claritate!”.

Dacă vă gândiţi la felul cum funcţionează procesul comenzilor din timpul experienţelor EEC, devine evident faptul că propriul vostru sine superior acţionează în mod direct (în timpul acestor experiențe).

În acest caz sunt revelate principiile de bază ale afirmaţiilor, precum şi procesul manifestării.

În timp ce vă aflaţi în afara corpului fizic, sunteţi de fapt mult mai aproape de sinele vostru superior decât sunteţi faţă de corpul/mintea voastră fizice.

Afirmaţiile şi comenzile au un impact mult mai direct în planurile subtile.

În planul fizic este nevoie de mult mai mult timp şi efort pentru ca acestea să funcţioneze, însă principiile sunt aceleaşi.

Pătrunderea în mod conştient într-o experienţă de tip EEC nu este atât de dificilă pe cât se crede.

Toată lumea se proiectează în afara corpului în timpul somnului. Amintirea acestor experienţe este un altsubiect, datorită efectului de fragmentare a minţii.

Însă oricine este capabil să îşi inducă şi să îşi amintească experienţele extracorporale, cu condiţia să-şi acorde suficient timp pentru a învăţa cum să procedeze şi să practice câteva acţiuni de bază.

După aceasta, totul se rezumă doar la practică. Este ca atunci când învăţaţi să mergeţi pe bicicletă, însă, în loc de gravitaţie, dumneavoastră trebuie să baleiaţi pe linia fină de demarcaţie dintre somn şi veghe…..”

Dinamica planului astral – Robert Bruce, editura Infinit!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.