Sale!
,

Pachetul complet pentru proiecție astrală

Prețul inițial a fost: 194.00 lei.Prețul curent este: 159.00 lei.

Pachetul complet pentru proiecție astrală, conține 5 cărți de William Buhlman și o carte de Robert Bruce, cele mai  valoroase cărti despre proiecția astrală.

Pachetul complet pentru proiecție astrală,

vă pune la dispoziție tehnici  ușor de aplicat, ce vă facilitează în scurt timp abilitatea de proieție astrală conștientă.

Găsiți aici mărturii fascinante, despre proiecția astrală, ale unora din zecile de mii de participanți care le-au pus în practică, mărturii despre revelarea sinelui nostru superior, experiențe la granița dintre viață și moarte și cum să îi ghidăm pe cei muribunzi către o lume astrală superioară.

 

Cinci dintre ele sunt scrise de către faimosul William Buhlman, cu o experiență de peste 45 de ani in acest domeniu.

Acestea sunt:

1. Aventuri dincolo de limitele corpului fizic 

2. Secretul Sufletului

3. Aventuri in viata de dincolo

4. Sinele superior Acum!

5. Dincolo de astral

 

Cea de-a șasea, Dinamica planului astral,

este scrisă de către Robert Bruce și el faimos în domeniul proiecției astrale. Ambii scriitori se numără printre cei mai faimoși scriitori la nivel internațional.

Fragment din cartea, Aventuri dincolo de limitele corpului fizic – William Buhlman, editura Infinit:

Notă în jurnal, 25 Octombrie, 1973
Devin din ce în ce mai relaxat şi somnoros pe măsură ce repet o afirmaţie de dedublare: Acum sunt în afara corpului fizic! Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam jos complet conştient în pat şi priveam în jurul meu prin cameră.

Vibraţiile îmi traversează întreg corpul în vreme ce eu mă ridic şi mă separ de trup, mă îndrept spre peretele dormitorului şi pătrund într-un mediu nou. Mă aflu mergând pe un trotuar sau pe un fel de cărare, iar totul în jurul
meu este deschis, expansionat, plat.

În depărtare, un turn radio este singurul lucru pe care îl pot zări, cât vezi cu ochii. Simt un impuls spontan de a merge spre el, şi astfel îmi spun: Trebuie să ajung până la turn! Instantaneu, sunt aproape de acesta.

Chiar în faţa mea se află zeci de cutii vechi de metal care îmi blochează calea. Încep să le dau la o parte din drumul meu şi mă întreb cu voce tare: Ce reprezintă oare aceste lucruri?

În aceeaşi clipă, o serie de imagini vii îmi apar în minte; nu îmi dau seama dacă acestea sunt originare din interiorul meu sau ele vin de undeva din afara mea. Urmatorul monolog se derulează în mintea mea: “Foarte bine. Începi să înţelegi. Te afli într-o regiune vibraţională mai înaltă, un mediu receptiv la gândurile emise.

Percepţiile tale referitoare la mediul înconjurător sunt create de mintea ta. Mintea ta interpretează mediul înconjurător în funcţie de punctele de referinţă şi formele la care ea se poate raporta.”

Mintea mea freamătă de încântare. Pentru prima dată, înţeleg ceea ce este evident. Drumul respectiv este calea mea, direcţia luată de viaţa mea. Cutiilele de metal reprezintă toate reziduurile care îmi încetinesc evoluţia: fricile, limitările şi ataşamentele.

Toate aceste aspecte trebuie să fie eliminate de pe calea mea, pentru ca eu să pot să evoluez şi să îmi ating scopurile spirituale.
Privesc pentru o clipă acele cutii goale; acestea îmi apar vechi şi deteriorate.

Cu un sentiment de imensă bucurie şi satisfacţie, îndepărtez acele cutii vechi din calea mea. Simt cum sunt străbătut de un flux de energie pe măsură ce îndepărtez acele obstacole de pe cale. Mă simt mai puternic şi mai plin de energie pe măsură ce păşesc spre turnul radio şi descopăr că mă aflu chiar lângă acesta.

Caut intrarea însă nu găsesc niciuna. Pe măsură ce mă învârt prin zonă, simt dintr-o dată o senzaţie intensă de tractare. Ştiu că trebuie să revin în corpul fizic.
Un singur gând îndreptat spre coprul fizic şi instantaneu sunt înapoi în el.

Deschid ochii şi conştientizez că am vezica urinară plină. Sunt puţin supărat că nu am planificat totul mai bine. Acum sunt chiar curios în legătură cu turnul radio şi cu ceea ce acesta reprezintă. De ce nu am putut să găsesc uşa?

Am o idee despre care ar putea fi răspunsul însă am nevoie de confirmare. Mai mult, mă întreb despre informaţiile care mi s-au transmis.

Este dificil de explicat, însă acestea au fost foarte clare în mintea mea; păreau că au fost mai degrabă imagini decât cuvinte. Însă şi mai important, îmi dau seama că această experienţă este diferită de toate cele precedente.

Am intrat într-un mediu complet nou, o lume astrală ce apărea complet separată de împrejurimile asemănătoare planului fizic pe care în mod normal le experimentam. În plus, mediul înconjurator părea să răspundă cu uşurinţă gândurilor mele.

M-am simţit într-un fel diferit, mai uşor, mai energizat. Nu îmi dau foarte bine seama, însă bănuiesc că acest aspect este important.